A Tanulást Könnyítő Program, a Vadvirág Alapítvány saját kidolgozású, gyermekközpontú módszere már korábban, felkerült az Edisonplatform 100-as listájára!

Az Edison 100 az a 100 kezdeményezés, amely innovatív módon fejleszti az általános iskoláskorú gyerekek tudását és készségeit. Az Edisonplatform egyik célja, hogy hiteles iránytűként segítse a szülőket az eligazodásban, akik keresik a lehetőségeket gyerekeik fejlesztéséhez.

A Tanulást Könnyítő Programra a közösségi média oldalakon több mint 12000 szavazat érkezett az ország különböző részéről és külföldről is.

A díjat Kárpáti Anikó a módszer megalkotója munkatársai kíséretében vette át Budapesten.

A gálán jelen voltak az Edisonplatform életre hívói, a Gondolkodó Kör, a menő cégek képviselői és természetesen az Edison100 módszereinek képviselői.

A Tanulást Könnyítő Program képviselői sem érkeztek üres kézzel a gálára, tovább fokozva annak elismerő hangulatát, leginspirálóbb versenytárs címet" adományozta a Vissza a vadonba gyerekfejlesztő központ vezetőjének, Borbély Balázsnak.

A Vadvirág Alapítvány csapata örömmel ismerte el, hogy a velük való hajrában olyan pluszokat hozott ki belőlük, amelyekre egyébként nem lettek volna képesek.

„A Tanulást Könnyítő Program számára az Edison100 díjának azért vagy nagy jelentősége, mert egyfajta visszaigazolás arra, hogyha gyermekeinket a jövőre szeretnénk felkészíteni, akkor jó úton járunk; fontosak azok a kompetenciák, képességek, tudások, értékek, melyeket a TKP módszer segítségével folyamatosan alakítunk” - mondta Kárpáti Anikó.