A Gazdaságtudományi Kar hallgatói idén ismét szavazhattak a Balogh László-díjról, azaz a 2018/19-as tanév legjobb GTK-s oktatójáról. A cél, hogy méltón megőrizve Dr. Balogh László dékán emlékét, egy a Karon aktívan, elkötelezetten, lelkiismeretesen és megfelelő szakmai kompetenciával tevékenykedő oktató munkáját ismerjék el.

A hallgatók szavazatai alapján a június 28-i diplomaosztó ünnepségen Dr. Kőműves Zsolt veheti át a Balogh László díjat. A Gazdaságtudományi Kar egyetemi docense immár második alkalommal érdemelte ki az elismerést, hiszen a 2016/17-es tanévben is ő kapta a legtöbb voksot a hallgatóktól. 

Dr. Kőműves Zsolt agrármérnökként végzett 2002-ben, majd 2003-ban agrár-mérnöktanári diplomát szerzett. 2010-ben PhD-fokozatot kapott a Munkaszervezési és munka-megelégedettségi vizsgálatok a sertéstermelésben területén végzett kutatásokból. 2002-től oktat és kutat az Marketing és Menedzsment Tanszéken. Kutatási területe a munkaszervezési és munka-megelégedettségi vizsgálatok a hazai kis és középvállalkozásokban valamint a hatékony munkahelyi vezetés tényezői. Vezetési, szervezési, gazdálkodási és alternatív ismereteket oktat a hallgatóknak. Emellett az egyetemen egyedülálló szakirányú továbbképzés, a keresztény szemléletű vezetőképzés szakfelelőseként tevékenykedik.