Az egyszerre öt busz beállását lehetővé tevő teljesen új javítócsarnokban az aknákat szigetelik, ezt követően történik meg a hatalmas kapuk beépítése, majd a maradék gépészeti szerelés. A csarnok szociális blokkjában a szakemberek már az étkező, az öltöző és a vizesblokkok kialakítását végzik.

Az épületekben energiatakarékos módon oldják meg a hűtést és a fűtést is, olyan légkezelő berendezéseket telepítettek, amelyek alacsony villamosenergia-szükséglettel állítják be az ideális hőmérsékletet. 

A telephely nyílt részén nagyrészt elkészült a burkolat, sőt, a fagy beállta előtt a növények telepítését is megkezdték. A szakemberek a buszok tankolásához fedett helyen két kútfejet alakítanak ki a napokban, a sofőrök ezeknél tudják majd üzemanyaggal feltölteni a járműveket. Elektromos töltőhelyeket is kiépítettek, hiszen Kaposvár elektromos buszok beszerzését is tervezi, ugyanakkor lehetőség lesz még gázolajat is tankolni.

A telephely áramellátását a Kapos Holding napelemparkja biztosítja, amely a javítócsarnok mögötti területen épült meg az elmúlt hónapokban.