BELFÖLD
Csak a hangja térhetett haza - 215 éve született Kossuth Lajos
Több szeretettel és gyűlölettel találkozott életében, mint bármelyik kortársa.
Novemberben emelhetnek vádat a jobbikos Kovács Béla ellen
A kémkedéssel és más bűncselekményekkel gyanúsított Jobbikos európai képviselő, Kovács Béla ügyében befejezte az iratismertetést a Központi Nyomozó Főügyészség. A főügyészségnek a törvény szerint az iratismertetések után harminc napja van arra, hogy döntsön a vádemelésről. Kovács Béla ügyvédje az iratok tanulmányozása után az eljárás megszüntetését kérte.
Gyurcsány kísérte a börtönbe a Sukoró-ügy miatt elítélt Császy Zsoltot
Kézfogással és puszival köszöntötte kedden Császy Zsoltot Gyurcsány Ferenc és több DK-s politikus a tököli börtön bejáratánál.
Az MSZP-s Szanyi megszabdalná a déli határkerítést
Újabb ellenzéki politikus beszélt arról, hogy mi történne a déli határon felépített kerítéssel, ha rajta múlna, vagyis ha kormányra kerülne. A Fidesz szerint a szocialisták megint elszólták magukat.
Szijjártó: hazánknak most az a legfőbb feladata, hogy a nemzetközi nyomást fokozza Ukrajnán
Magyarország az ENSZ-hez fordul az ukrán oktatási törvény módosítása miatt, mert Ukrajna döntése a világszervezet kisebbségi szabályait is sérti - jelentette be a külgazdasági és külügyminiszter New Yorkban, ahol részt vett és fel is szólalt az ENSZ közgyűlésén. Az M1 Híradó élőben kapcsolta Szijjártó Pétert.
Elfogadták a magyar kormány fellebbezését a bangladesi migránsok ügyében
Elfogadta a magyar kormány fellebbezését az Emberi Jogok Európai Bírósága (EJEB) azon két menedékkérő ügyében, akiket a testület elsőfokon hozott ítélete szerint jogellenesen tartottak fogva 2015 őszen a röszkei tranzitzónában, majd küldtek vissza Szerbiába.
A Ferencvárosi Önkormányzat mindennapi működését sajátos fénytörésű cikkekben bemutató 444.hu-t első fokon sajtóhelyreigazításra kötelezte a Fővárosi Törvényszék.
Megjelent az Ébresztő - Szentmihályi Szabó Péter emlékezete
Ma mutatják be a Belvárosi Polgári Szalonban az Ébresztő című kötetet, amely Szentmihályi Szabó Péter író, költő, műfordító, tanár emlékezete.
Az iskola a biztonságra nevelés legfontosabb terepe, egyúttal biztonságos közeg a gyerekek számára, ezért az ottani biztonságot az iskolán kívülre is ki kell terjeszteni.
Gyurcsány: A DK bármikor kész egyeztetni az egyéni képviselőjelöltekről
A DK bármikor kész egyeztetni a 106 egyéni képviselőjelöltről a demokratikus ellenzék pártjaival, nem hajlandó azonban föladni önállóságát - jelentette ki a Gyurcsány Ferenc Szegeden.
2017. szeptember 20. szerda, Friderika napja
Barcs: Enyhe eső
12 °
Enyhe eső
Élő adás
Nézze élőben a Magyar Televízió csatornáit, vagy hallgassa kedvenc rádió csatornáját!
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nézem meg